Philadelphia

Philadelphia Philadelphia Philadelphia

Philadelphia heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontstaansgeschiedenis van de Verenigde Staten. Het is de grootste stad van de staat Pennsylvania en ligt in het oosten van de Verenigde Staten.

Bezienswaardigheden philadelphia

In Philadelphia is het allemaal begonnen, de oorsprong van de Verenigde Staten ligt in deze stad. Hier is de onafhankelijkheidsverklaring getekend. Breng een aan de Liberty Bell en Independance Hall en zie hier het bewijs van.
Tijdens 'The Fourth of July' viering is in Philadelphia het Welcome America festival op de Benjamin Franklin Parkway. Er zijn dan diverse parades en optredens van verschillende grote artiesten.

Philadelphia is een erg leuke stad om te shoppen. Een voordeel hier is dat je geen belasting hoeft te betalen op kleding en schoenen. De stad heeft veel leuke shoppingmogelijkheden. Philadelphia Premium Outlets heeft de beste aanbiedingen, voor liefhebbers van merken is King of Prussia een aanrader.
In het stadscentrum zijn veel leuke winkels te vinden. Bij Broad Street liggen veel warenhuizen zoals Macy's en Banana Republic. South Street is de straat voor alternatieve en excentrieke shops en voor de meer exclusieve boetieks bent u bij Rittenhouse square aan het juiste adres. Een ideale plek dus om goedkoop mooi kleren te scoren.

Philadelphia heeft ook veel te bieden op het gebied van kunst en muziek. Bezoek bijvoorbeeld het Philadelphia Museum of Art, één van de meest vooraanstaande culturele instellingen van het land met zeer gewaardeerde en veelbesproken collecties en kunstwerken.
Kimmel Center for Performing Arts bezit het grootste concertorgel van de Verenigde Staten. In de adembenemende hal voor uitvoerende kunsten kunt u genieten van mooie orkestoptreden.

De Reading Terminal Markt laat zien dat Amerika niet alleen uit fastfood bestaat. Het is een markt waar vooral de Amish veel van hun producten verkopen. U kunt hier diverse zeer smakelijke hapjes en gerechten proeven en beleven. Zo kunt u voedsel inslaan voor in uw huur camer.

Philadelphia's oude centrum, de 'Old City' huist veel verschillende gezellige uitgaansmogelijkheden. Hippe clubs, barretjes en kroegjes zijn allemaal onderdeel van het bruisende nachtleven van Philadelpia. Ook in de buitenwijken Manayunk en Northern Liverties is het 's avonds goed vertoeven. Houdt er wel rekening mee dat u, net als in Nederland, niet onder invloed achter het stuur van uw huur camper mag zitten.
Ook vindt u in deze stad vele festivals, hieronder een aantal van de mogelijke festivals die u kunt bezoeken:
Philly Beer Week
West Oak Lane Jazz festival
Welcome America festival
Global Fusion festival at Penn's Landing
Philadelphia International Dragon Boat festival

Kortom, een stad vol mogelijkheden!

uw camperreis door noordoost-amerika

Aan de andere kant van de Delaware River vindt u de stad Camden. Deze stad is gebouwd door de Nederlandse Westindische Compagnie.  Het is een mooie stad met veel musea die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ