Ninety Six National Historic Site

Ninety Six National Historic Site

De kolonisten worstelde vroeger hard om zo te overleven. In dit gebied werden de Cherokee indianen weggejaagd en vochten hard voor hun land. Nadat de Cherokee indianen verloren werden er twee steden en handelsposten gevormd op dit soort land. Twee revolutionaire oorlogsveldslagen die meer dan 100 mensen het leven heeft gekost vonden plaats op deze plek. Durft u te lopen waar de slagen werden uitgevochten en de helden werden gesmeed?

bezienswaardigheden ninety six national historic site

U kunt door het park heerlijk wandelen over de verschillende uitgezette routes of ga mee op tour met een gids die u alles kan vertellen over de veldslagen. Houdt u meer van wandelen en natuur dan kunt u hier ook gerust u gang gaan. Wilde natuur en spot de verschillende vogels. Ook kunt u hier vissen op de aangegeven dagen en tijden. Bezoekt u het visitors center dan vindt u hier ook diverse olie schilderijen die zijn gemaakt van het landschap.

uw camperreis door noordoost-amerika

Amerika heeft ontzettend veel bezienswaardigheden. U heeft dus ook genoeg keuze om meerdere dingen te bezichtigen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen om door te reizen naar South Carolina National Herritage Corridor of naar Kings Mountain National Military Park.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ