Niagara Falls

Niagara Falls

Op de grens van de Verenigde Staten en Canada liggen de spectaculaire Niagara watervallen. De Niagara watervallen zijn een absolute must see tijdens uw camperreis. Dus aarzel niet en plan een stop in bij deze unieke locatie!

bezienswaardigheden niagara falls

De Niagara Falls bestaan uit drie verschillende watervallen: de kleinere Bridal Veil Falls, de Horseshoe Falls en de American Falls. De watervallen staan niet zozeer bekend om de hoogte als wel om de breedte. Er gaat tijdens piekuren maar liefst 16800 kubieke meter water per minuut over de rand, dit maakt het de meest krachtige watervallen in Noord Amerika. Tevens levert het veel elektriciteit voor de staten New York (VS) en Ontario (Canada).

Het is natuurlijk heel erg gaaf om de Niagara Falls vanaf het water te ontdekken. Nou wordt met uw huur camper niet zo'n groot succes vrees ik. Daarom hebben wij een oplossing. Een populaire manier om de watervallen te bekijken is met de Maid of the Mist, in deze boot ziet u de watervallen van onderaf en komt u erg dichtbij. Ook kunt u bij Cave of the Winds met een lift naar de basis van de Bridal Veil Falls. Verder heeft u een spectaculair uitzicht vanaf de observatietoren bij Prospect Point. In de zomer is dit ook nog eens heerlijk verkoelend.

uw camperreis door noordoost-amerika

 

De stad die het dichtste bij de watervallen ligt is Buffalo, op slechts 19 mijl. U kunt in de plaats Niagara Falls overnachten, er is een camping en verschillende hotels.
Na uw bezoek aan de Niagara Falls is het tijd om met uw huur camper door te reizen naar de volgende bestemming. Maar wat wordt de volgende bestemming? Zo kunt u '' The Big Apple'' bezoeken. Oftewel een bezoek aan de wereldstad New York. Of kiest u ervoor door te reizen naar Canada, en dan wel naar Ottawa, Montréal van Toronto. Ook kunt u met uw huur camper doorrijden naar de Twin Mountain, de Quechee Gorge of de Finger Lakes.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ