New River Gorge Park

New River Gorge Park

Tijdens uw camperreis door West Virginia is een stop of overnachting in New River Gorge Park een tip. De New rivier, een robuuste, whitewater rivier, stroomt door diepe ravijnen. Het is een van de oudste rivieren op het continent. Het park omvat meer dan 70.000 hectare grond langs de rivier de New en het park is rijk aan culturele en natuurlijke geschiedenis en biedt een overvloed aan recreatieve mogelijkheden. Natuur- en sportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met activiteiten als whitewater rafting, wandelen, rotsen beklimmen, fietsen, vissen en meer. Het park bevat zeven primitieve campings zonder riool- ,water- en elektravoorzieningen. Kamperen in dit park is gratis!

uw camperreis door noordoost-amerika

Vanuit New River Gorge Park kunt u een uitstap maken naar bijvoorbeeld Washington DC. Washington is de hoofdstad van de Verenigde Staten en wordt door velen zelfs gezien als de hoofdstad van de wereld. U vindt hier veel geschiedenis, cultuur, monumenten en regeringsgebouwen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ