Minneapolis

Minneapolis

Minneapolis biedt vele mogelijkheden. Minneapolis ligt namelijk in het midden van het noordelijke gedeelte van de Verenigde Staten. De ideale plaats om uw rondreis door Amerika te beginnen en naar uw favoriete kant van de Verenigde Staten te rijden. Rij richting het westen en ontdek bijvoorbeeld San Francisco met de omliggende nationale parken. Of kies ervoor naar het oosten te reizen via Chicago naar New York.

bezienswaardigheden Minneapolis

Begin rustig aan uw campervakantie en bezoek eerst de stad Minneapolis. Deze stad is misschien voor u niet zo bekend, maar ongetwijfeld kent u de beroemde rivier die door deze stad stroomt; de Mississippi. Mis daarom ook niet een van de boottochten over de Mississippi of over een van de andere meren. De staat Minnesota staat bekend om het land van de 10.000 meren. Zeker weten dat u tijdens het rijden in uw camper prachtige meren zult zien.

Bent u in het centrum van de stad, bezoek dan zeker een van de 17 boerenmarkten. Proef de lokale streekproducten en steun daarmee de lokale boeren. Naast eten, vindt u daar ook kraampjes met bloemen, planten, handwerken en andere geschenken. Om Minneapolis te leren kennen, mag een bezoek aan de markt niet ontbreken.

uw camperreis door noordoost-amerika

Vanuit Minneapolis kunt u gemakkelijk Chicago bezoeken, deze stad is erg bekend om de vele mooie musea. In de omgeving vindt u ook de Porcupine Mountains Wilderness State Park en Pipestone.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ