Miami

Miami Miami

Miami is gelegen aan de golf van Biscaye tussen de Everglades en de Atlantische oceaan en staat onder andere bekend om zijn mooie stranden.

De ligging biedt vele mogelijkheden voor allerlei activiteiten tijdens uw rondreis in Amerika. Het goede klimaat en de vele stranden trekken ieder jaar vele toeristen en vooral South Beach is erg populair. Naast stranden staat Miami bekend om de populaire nachtclubs en het uitstekende winkelen. Dus gaat u een camper huren Miami? Neem dan even de tijd om deze stad te bezoeken!

bezienswaardigheden miami
 

Er zijn echter vele activiteiten in Miami en omgeving die u tijdens uw rondreis Amerika camper kunt doen:
Biscayne National Park, een prachtig park aan de kust en een van de voornaamste duiklocaties in de Verenigde Staten. U vindt er mangrove bossen en een prachtig koraalrif. Enkele van de activiteiten zijn het maken van een glassbottom boat tour, snorkelen en duiken.

Everglades National Park, het park beslaat het zuidelijke deel van de Everglades en staat op de Werelderfgoederen lijst. Er komen bedreigde diersoorten voor zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Er zijn vele, door rangers geleide, activiteiten en u kunt er wandelen en vissen.

Everglades Alligator Farm, hier kunt u deze dieren per boot van dichtbij bekijken.
Art Deco Historic Disctrict, hier staan vele historische gebouwen en kunt u aansluiten bij een van de wandeltours.

Monkey Jungle, hier lopen de apen vrij rond en is er zelfs een apenzwembad en een mooi regenwoud.

Fairchild Tropical Botanic Garden, een enorm park met vele tropische planten zoals palmbomen (de grootste collectie ter wereld) en een baobab boom. Tevens is het een internationale leider in onderzoek naar tropische planten.

Parrot Jungle Island, een ideaal dagje uit voor gezinnen met kinderen. U kunt de vogels en flamingo's voeren, apen en papegaaien zien en ze hebben er ook Herculer, dit is een Liger, een combinatie tussen een leeuw en een tijger.

Miami Seaquarium, bekijk hier de schildpadden, orka's, zeehonden en vissen. Een andere leuke activiteit is de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen.

uw camperreis door florida

Miami beschikt over meedere campings waar u kunt verblijven met uw huur camper. Bijv. de camping Miami Everglades Resort, een wat luxere camping die u van alle luxe zal voorzien. Na een bezoek aan Miami, kunt u overwegen met uw huur camper door te rijden naar Orlando, waar onder andere het wereld beroemde Walt Disney park ligt. Neem ook een kijkje op de pagina van de Florida Keys

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ