Mark Twain National Forest

Mark Twain National Forest

Bent u in het zuiden van Missouri en zoekt u een kampeerplaatsje om de nacht door te brengen? Dan is het Mark Twain National Forest een mooie uitkomst. Dit park is vernoemd naar de bekende Amerikaanse schrijver Mark Twain die geboren en getogen was in Missouri. Een hoogtepunt van het park is de Glade Top Trail National Scenic Byway, een pad van 23 mijl dat een uitzicht biedt van meer dan 30 mijl tot de Boston Mountains in Arkansas. Het park heeft verschillende campings, variërend van simpele campings zonder voorzieningen tot campings bij het meer met elektravoorzieningen.

uw camperreis door noordoost-amerika

De twee bezienswaardigheden die redelijk dicht bij Mark Twain gelegen zijn, zijn Ha Ha Tonka State Park en Shawnee National Forest. Ha Ha Tonka State Park is een openbaar recreatiegebied en omvat meer dan 1500 hectare. Het park eindigde op de 4e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken gekozen door USA Today lezers.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ