Kings Mountain National Military Park

Kings Mountain National Military Park

Thomas Jefferson noemde het “De beurt van het getij van succes”. De slag van Kings Mountain werd gevochten op 7 oktober 1780 en was een van de belangrijkste Amerikaanse overwinning tijdens de revolutionaire oorlog. De slag was de eerste grote patriot overwinning die werd uitgevoerd na de Britse invasie van Charleston in mei 1780. Het is ook de enigste burgeroorlog die werd uitgevoerd door alleen Amerikanen.

Bezienswaardigheden kings mountain national military park

Voor de gene die meer willen weten van deze oorlog is er een 2.5 uur duren de route die u alles zal vertellen. U begint met een half uur durende film en vervolgens zult u het museum bezoeken. Uiteindelijk eindigt u met de Battlefield Route van 1.5 mile lang waarbij u langs verschillende beelden en monumenten komt. Mocht u liever van wandelen houden dan zijn er ook drie verschillende wandelroutes uitgezet in de buurt. De lengte voor route 1 is 16 mile en de andere twee routes zitten onder de 3 mile.

uw camperreis door noordoost-amerika

In de Staat Zuid-Carolina zijn nog een aantal bezienswaardigheden die u kunt opzoeken. Zoals Ninety Six National Historic Site, South Carolina National Herritage Corridor en Hunting Island State Park.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ