Kennesaw Mountain National Battlefield Park

Kennesaw Mountain National Battlefield Park

Op 19 juni 1864 tot 2 juli 1864 was Kennesaw Mountain National Battlefield park het slagveld van de burgeroorlog van Atlanta. In het bijgelegen museum is een film te bekijken van deze strijd en is er informatie te lezen in een van de vele boeken. Behalve het militaire verhaal wordt er ook meer verteld over de bewoners, medici en de communicatie aspecten over de Atlanta Campagne. Voor een bezoek aan Kennesaw Mountain National Battlefield kan er ook gebruik worden gemaakt van een tour met behulp van de mobiele telefoon. U toetst het nummer in wat u krijgt bij het bezoeken van het park en bij elk bord kunt u het nummer doorgeven en krijgt u meer informatie. De top van de berg is te bezoeken doordeweeks kunt u gaan met uw eigen voertuig en in het weekend gaat er een shuttlebus. Daarnaast kunt u picknicken op de aangewezen plaatsen en genieten van het mooie uitzicht.

uw camperreis door noordoost-amerika

Op slechts een half uurtje rijden van Kennesaw Mountain National Battlefield Park ligt de stad Atlanta. Atlanta is de hoofdstad van de staat Georgia en u kunt tijdens uw bezoek hier het Coca Cola museum bezoeken. Ook beschikt deze stad over veel leuke bars en restaurantjes. Ook kunt u in deze stad een bezoek brengen aan het Martin Luther King Jr. National Historic Site. Hier kunt u zich even kort verdiepen in zijn verhalen.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ