Indianapolis

Indianapolis

Indianapolis en een stad met een enorme geschiedenis. Dit betekend dat u veel oude, historische panden in de stad zult aantreffen. Er valt in deze stad natuurlijk ontzettend veel te zien. Een planning met daarop uw favoriete bezienswaardigheden is dus een absolute aanrader. Daarom is het belangrijk te weten wat u van een stad kunt verwachen. Zo ook van Indianapolis.

Bezienswaardigheden indianapolis

Indianapolis is een stad met een mooie lijst interessante bezienswaardigheden. Zo is een poplaire bezienswaardigheid het Soldiers' and Sailors' monument. Dit is een monument van maar liefst 86.5 meter hoog. Dit monument is gebouwd in de neoklassiek stijl en hierbij is gebruik gemaakt van kalksteen en brons. Verder kunt ook een bezoek brengen aan Scottish Rite Cathedral. Scottish Rite Cathedral is gebouwd in de Gotische bouw stijl.

Wilt u even lekker tot rust komen? Dan kunt u een bezoek brengen aan het White River State Park. Dit is een ideale locatie om even bij te komen, of om te genieten van een mooie wandeling.

Bent u op reis met kinderen dan kunt u een bezoek brengen aan de Indianapolis Zoo. Deze dierentuin staat in de top 10 van beste dierentuinen in Amerika. In Indinanapolis Zoo vindt u ongeveer 360 verschillende diersoorten. Ook is Conner Prairie Interactive History Park een leuke plek om met kinderen te bezoeken. Zij kunnen hier op een speelse, interactieve manier kennis maken met de belangrijkste onderdelen uit de geschiedenis.

uw camperreis door noordoost-amerika

Het is mogelijk uw camper aan de rand van de stad te parken, en door middel van het openbaar vervoer naar de stad te gaan. Indianapolis heeft een uitgebreid busnetwerk. Wilt u meer informatie over de bustijden en/of welke bus u nodig heeft om op uw bestemming te komen? Dan kunt u voor meer informatie terecht bij een van de informatie centra's.

Genoeg drukte in de stad gehad? Rijdt dan verder naar Wayne National Forest van Hoosier National Forest. Beide parken beschikken over mooie flora en fauna en zijn plekken waar u lekker tot rust kunt komen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ