Hunting Island State Park

Hunting Island State Park hoort bij de meest populaire parken en stranden in Zuid-Carolina. Het strand van Hunting Island trekt meer dan een miljoen bezoekers per jaar.

Het mooie strand, natuurlijke omgeving en de warme Atlantische Oceaan maken Hunting Island een perfect uitje. Hunting Island beschikt over een camping die plaatsen voor campers en tent kampeerders heeft, evenals een primitieve camping voor gevestigde groepen. De camping heeft een zeer gemakkelijke toegang tot het strand.

bezienswaardigheden hunting island state park

De historische vuurtoren van Hunting Island is de enige vuurtoren die open is voor het publiek in de staat. Vanaf het top-platform, kan men van een adembenemend uitzicht op de oceaan, het strand en de moerassen genieten.

Vissen is zeer populair hier, vooral op de vissteiger die 1120 ft lang is. Aan de pier is de ingang van het Nature Center gelegen, waar een aantal zeer mooie exposities te zien zijn van de plaatselijke fauna en het marine leven.

Het park beschikt over natuurpaden, een Visitor Center, natuurlijk strand en zelfs een aanlegsteiger. Hunting Island State Park is niet zomaar een strand, het is een natuur en wildlife paradijs. Hunting Island State Park eindigde op de 10e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken, gekozen door USA today lezers.

uw camperreis door noordoost-amerika

In Zuid-Carolina vindt u naast Hunting Island State Park nog een aantal bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan South Carolina National Herritage Corridor, Ninety Six National Historic Site en Kings Mountain National Military Park.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ