Delaware Water Gap National Recreation Area

Delaware Water Gap National Recreation Area

Ongeveer twee uur rijden van New York City of Philadelphia is een 40-mijl rivierdal, het Delaware Water Gap National Recreation Area. Het park omvat bijna 70.000 hectare langs de Delaware rivier in Pennsylvania en New Jersey. Kajakken, fietsen, wandelen, vissen, zwemmen en varen zijn enkele activiteiten die toeristen of Amerikanen in dit park ondernemen tijdens hun kampeervakantie. Dingmans campground en Worthington State Forest campground zijn rustieke campings gelegen in dit park. Het biedt een scala aan camping instellingen, met eersteklas campingplaatsen langs de oevers van de Delaware River, ruime beboste plaatsen en pittoreske weide plaatsen. U kunt hier prima overnachten met uw huur camper.

uw camperreis door noordoost-amerika 

Wilt u overnachten in de Delaware Water Gap? Dan zijn er zoals boven reeds vermeldt meerdere opties om te overnachten. Zo heeft u de keuze uit particulieren campings zoals een camping van de grote Amerikaanse camping keten KOA, en campings die vallen onder de Nationale Park campings. Deze campings zijn zeer basic, maar bieden een enorme rust. Ook kunt u hier geen wifi of full hook aansluiting verwachten. U bent dan echt aangewezen op de accu van uw huur camper. 

Zoals al eerder vermeld ligt New York op slechts 2 uur rijden. En New York is een stad die u echt niet mag missen tijdens uw camperreis. Zo bezoek in New York het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, loop over het indrukwekkende Time Square om vervolgens even bij te komen in het Central Park!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ