Cowpens National Battlefield

Cowpens National Battlefield

Camper huren en het Cowpens National Park bezoeken? Het weidegrond gebied werd gebruikt ten tijde van de slag voor deze revolutionaire oorlogen. Deze plek wordt herdacht als de plek waar Daniel Morgan en zijn leger de flanken van het Britse leger aanvielen. Op de grond vindt u het Visitors Center hier kunt u informatie diverse informatie krijgen over het stuk grond en het slagveld wat zich erop afspeelde. U kunt hier ’s middags op uw gemak lunchen bij een van de picknick tafels.

bezienswaardigheden cowpens national Battlefield

Er zijn verschillende manieren om het park te bezoeken. Zo is er de Trailhead Parking vanuit hier heeft u een perfecte toegang voor een wandelroute of fietstocht door het park heen. En kunt u met uw huur camper langs de Battlefield Trail, een 1,3 mile lange tocht langs alle punten van het slagveld, rijden om zo een goede indruk te krijgen van het park. Dus, breng een bezoekje aan Cowpens National Battlefield om de naslepen van de oorlog te zien en te genieten van een schitterende wandeling!

uw camperreis door deep south 

Camper huren in de buurt van Cowpens National Park, en daarna in de buurt van het park kamperen? Dat is uiteraard mogelijk. Een camper huren kunt u in Atlanta doen, Atlanta ligt op ongeveer 190 mijl. Houdt u er goed rekening mee dat de maximum snelheid met uw huur camper op de meeste plaatsen 65 mijl per uur is. Kamperen op het park zelf is niet mogelijk bij Cowpens National Park. Hiervoor is het park relatief te klein. Het park staat daarom

U wilt graag uw rondreis Amerika camper beginnen in de buurt van Cowpens National Battlefield? Zo als eerder genoemd kunt u dan het beste een camper huren in Atlanta. Dit is dan tevens ook de aanvlieghaven voor uw vakantie. Atlanta ligt op ongeveer 9 uur vliegen vanaf Amsterdam. Dit is tevens ook een directe vlucht, overstappen is dus niet nodig!

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ