Chicago

Chicago

Chicago is een grote bruisende stad met een goede economie, vele winkels, musea, sport en architectuur. Begin met een bezoek aan het John Hancock Observatory en loop over de openlucht Skywalk op 330 meter hoogte! Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Ook vanaf het Willis Tower Observatory (voormalige Sears Tower) heeft u een prachtig uitzicht. Dit observatieplatform is met 412 meter het hoogste in Chicago.

Bezienswaardigheden chicago

De stad staat bekend om zijn vele mooie musea en een bezoek aan de stad is niet compleet zonder er minimaal een bezocht te hebben. Bezoek bijvoorbeeld het Chicago History Museum, het Museum of Science and Industry van The Art Institute of Chicago. Mis ook zeker niet het prachtige Shedd Aquarium. Hier vindt u maar liefst 25.500 dieren: zeekoeien, haaien, pinguïns en vissen, het leeft allemaal in dit grote aquarium.

Het Millenium Park staat in het teken van kunst, muziek en architectuur. Dit uit zich onder andere in de vele evenementen, de Crown Fountain en Lurie Garden.
Op zondag is een bezoek aan de Maxwell Street Markets een aanrader tijdens uw rondreis Amerika camper. Dit is de oudste markt van Chicago waar u kleding, eten en antiek kunt kopen, er zijn straat optredens van muzikanten en u kunt uw portret laten tekenen. Een camper huren in Chicago is dus zeker een aanrader!

uw camperreis door noordoost-amerika

Een camper huren in Chicago is vooral in het voor seizoen erg voordelig, dit komt omdat in de buurt van Chicago de camper fabriek van Amerika ligt. Dat betekend dat er vaak speciale wegbreng acties zijn met splinter nieuwe huur campers, die u tegen een zeer aantrekkelijke prijs naar diverse verhuurstations mag brengen in Amerika. Houd onze site in de gaten voor deze specials! U kunt tijdens uw eerste nacht met uw huur camper op een van de campings nabij Chicago verblijven, zo heeft u de keuze uit diverse particulieren campings.

Rondom Chicago heeft u meerdere keuzes om andere bezienswaardigheden te zien. Denk bijvoorbeeld aan Indiana Dunes State Park.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ