Camden

Camden

Camden heeft een lange geschiedenis en begon bij die van de Nederlanders. Rond 1600 werd de stad gebouwd door de Nederlandse, Westindische Compagnie. De stad groeide uit tot een industriële en economische stad. In Camden is erg veel te doen, zowel met en zonder huur camper. U kunt genieten van de gezellige stad of u kunt met uw huur camper naar de mooie natuur rondom Camden rijden.

Bezienswaardigheden Camden 

De stad heeft een aantal mooie musea die de moeite waard zijn om te bezoeken. Verder kent de stad bezienswaardigheden als de botanische tuinen en andere mooie parken. Ook vindt u in de buurt van Camden een waterpark, themapark en een dierentuin. Bezoek bijvoorbeeld High Street Historic District, hier kunt u genieten van de geschiedenis van Camden. Er zijn erg veel leuke winkeltjes waar u leuke souvenirs kunt kopen. U kunt ook naar de film gaan in het 1950s Peyton Place Movie. Erg leuk voor het hele gezin!

uw camperreis door noordoost-amerika
 

Camden is ideaal voor camperreizen, het landschap in Camden is erg mooi en ingesteld op camperverhuur. Rij met uw camper naar Mount Battie en geniet van het spectaculaire uitzicht van de top van de berg. Wandel hier wat rond of geniet van een picknick in de natuur. Het is aan te raden om op de top van Mountain Battie te genieten van de zonsondergang, rij vervolgens met uw huur camper weer terug naar het idyllische stadje van Camden.
U kunt ook met uw huur camper naar de haven rijden, dan komt u uit bij Camden Harbor Park. Hier bevinden zich veel pittoreske vissersdorpjes. Ga hier lekker eten bij een van de restaurants. U kunt ook skiën of snowboarden bij Camden in het winterseizoen, hiervoor kunt u met uw huur camper naar de Camden Snow Bowl rijden. Erg leuk voor zowel beginnende als ervaren skiërs. Gaat u in het zomer seizoen naar Camden? Rij dan met uw huur camper naar Megunticook Lake een ideaal rustoord waar u een duik kan nemen in dit mooie meer.

Camden is gelegen aan de Delaware River. Aan de andere kant van deze rivier ligt de grote stad Philadelphia.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ