Assateague State Park

Assateague State Park ligt op het oceaan park van Maryland. Het is gelegen op Assateague Island, een eiland begrensd door de Atlantische Oceaan in het oosten en het Sinepuxent Bay op het westen. Assateague State Park eindigde op de 8e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken, gekozen door USA today lezers.

Bezienswaardigheden assateague state park

De lange twee mijl van de stranden bied zwemmenmogelijkheden, strandjutten , zonnen , surfen en vissen. De Bayside biedt bezoekers de kans om afgelegen baaien te verkennen per kano of kajak. De moerasgebieden hebben een verscheidenheid aan wilde dieren , zoals herten , watervogels en wilde paarden. Ocean City is ongeveer negen mijl ten noorden van het park en kan worden gezien vanaf  het eiland.

uw camperreis door noordoost-amerika

De historische binnenstad van Berlin ligt op minder dan acht mijl afstand. Met leuke winkeltjes, een historisch hotel en kleine restaurants geeft Berlijn de bezoekers de kans om een stap terug te doen in de tijd. Berlin was de locatie voor het filmen van twee grote films, Runaway Bride en Tuck Everlasting.

Naast Berlin kunt u ook een van de grote steden zoals Washington DC en Philadelphia bezoeken. In beide steden is er van alles te zien en te doen en zeker de moeite waard.
In de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington DC kunt u bijvoorbeeld het U.S. Capitol, Capitol Hill, Pentagon, en National Mall bezoeken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ