Adirondack Park

Adirondack Park

De staat New York is niet alleen een bezoek tijdens uw camperreis waard door de metropool New York City, maar ook door de verschillende natuurparken die er zijn. Adirondack Park is zo’n park die u niet mag missen tijdens uw reis met camperhuur. Het park omvat 6 miljoen hectare grond, waarvan 2,6 miljoen door de Staat is toegeëigend. Kajakken, kanoën, fietsen, wandelen, vissen, varen, zwemmen, golfen zijn enkele activiteiten die u kunt ondernemen in dit park. Ook in de winter kunt u zich hier prima vermaken met activiteiten als schaatsen, wandelen door de sneeuw op sneeuwschoenen, langlaufen en meer.

uw camperreis door noordoost-amerika

Gaat u een camper huren? Dan is het ook mogelijk om in dit park te overnachten met uw camper. Adirondack Camping Village is een van de verscheidene campings in dit park. Het park heeft onder andere een zwembad en een volleybalveld. Ook zijn de campingplaatsen zeer uniek, door de mooie natuur en de heerlijke rust. De totale regio telt ongeveer 20 campings waar u kunt verblijven met uw huur camper.

In de buurt van Adirondack Park zijn ook enorm veel dingen te beleven, zo kunt u een bezoekje met uw huur camper brengen aan Ferris Lake, Black River en New York. Black River staat wederom ook bekend om zijn schitterende natuur in combinatie met een goot aantal diersoorten. De stad New York is iets wat je echt niet mag missen tijdens uw camperreis. Lopen over het wereldberoemde Time Square, en op de foto bij het vrijheidsbeeld zijn dingen die je gedaan moet hebben voor je je reis weer voort zet!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ