Wellington

Wilt u een camper huren in Wellington? Klik hier voor ons aanbod. Wellington vindt u op het Noordereiland. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland, vernoemd naar de hertog van Wellington. Deze stad is tevens het vertrek- en aankomstpunt van ferry's van en naar het Zuidereiland. Hier kunt u dan ook oversteken met uw huurcamper rijdens uw camperreis. Wanneer u van het Noorder naar het Zuidereiland wilt.

De stad Wellington Camperreis

In het centrum van deze stad heeft u uw huurcamper niet nodig. Het is namelijk maar een paar kilometer in de omtrek dus u kunt de stad prima te voet bekijken. In de stad vindt u erg veel winkels, bars cafés en restaurants met voor ieder wat wils.

Attracties Camperreis Wellington

Een grote attractie in Wellington is het Te Papa museum. Dit is een groot museum met veel informatie over Nieuw Zeeland en het biedt leuke mogelijkheden voor kinderen. En de toegang tot het museum is geheel gratis.

Rij met uw huurcamper naar de kabelbaan. Dit is een erg populaire attractie en tevens een van de oudste in Wellington. Ga in de kabelbaan naar de top van de berg en breng een bezoek aan de botanische tuinen van Wellington.

In deze stad zijn vele festivals verspreid over het gehele jaar. Hier een voorbeeld die u kunt bezoeken tijdens uw camperreis: Homegrown is een festival waar 57 Kiwi bands komen optreden in 7 etappes. Bekroonde kunstenaars, aanstormend talent, en exclusieve samenwerkingen zullen allemaal te zien zijn. Dit festival is altijd erg populair onder de bewoners van de stad.

Maak tijdens uw bezoek aan de Wellington met uw huurcamper een wandeling door de stad en ontmoeting sculptuur op de straten, poëzie langs de waterkant en een galerie om elke andere hoek. Kies uit live optredens van muziek, dans, comedy of drama bijna elke nacht van het jaar.

Meer informatie over Wellington.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ