Wellington

Wellington Wellington

In het zuiden van het Noordereiland ligt Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, vernoemd naar de hertog van Wellington. Deze stad is tevens het vertrek- en aankomstpunt van ferry's van en naar het Zuidereiland. Hier kun je dan ook oversteken met je huurcamper rijdens jouw camperreis.

MET DE CAMPER NAAR WELLINGTON 

In het centrum van deze stad heb je de camper niet nodig. Het is namelijk maar een paar kilometer in de omtrek dus je kunt de stad prima te voet bekijken. In de stad vind je erg veel winkels, bars, cafés en restaurants met voor ieder wat wils.

BEZIENAWAARDIGHEDEN WELLINGTON 

Een grote attractie in Wellington is het Te Papa museum. Dit is een groot museum met veel informatie over Nieuw- Zeeland en het biedt leuke mogelijkheden voor kinderen. De toegang tot het museum is geheel gratis. Rij met je huurcamper naar de kabelbaan. Dit is een erg populaire attractie en tevens een van de oudste in Wellington. Ga in de kabelbaan naar de top van de berg en breng een bezoek aan de botanische tuinen van Wellington.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ