Bezienswaardigheden

Bay of Islands

Bay of Islands

Camper huren en Bay of Islands bezoeken? Dat kan. Travelhome heeft verschillende camperreizen in Nieuw-Zeeland. Op slechts enkele uren rijden van Auckland bereikt u het "winterloze noorden" waarin de Bay of Islands gelegen is. Hier vindt u 144 eilanden en het gebied is daarom ideaal voor verschillende watersporten zoals vissen zeiltochten en kajakken.

Lees verder

Camper huren Auckland

Camper huren Auckland

Huur een camper in Auckland en ontdek Nieuw-Zeeland. In Auckland vindt u vele camperverhuurbedrijven en heeft u keuze uit vele verschillende campertypes om een rondreis Nieuw-Zeeland mee te maken.

Lees verder

Camper huren Napier

Camper huren Napier

Gaat uw een camper huren in Nieuw Zeeland vergeet dan niet om Napier een bezoekje te brengen. Napier ligt in het westen van het Noordereiland en is vooral bekend om de Art Deco bouwstijl. Er zijn vele gebouwen in deze stijl en er zijn diverse wandelingen langs de verschillende bouwwerken. Klik op de volgende link wanneer u meer wilt weten over de Art Deco in Napier en over de bezienswaardigheden die hiermee te maken hebben.

Lees verder

Camper huren Taupo en Tongariro National Park

Camper huren Taupo en Tongariro National Park

Prachtig gelegen in een vulkanisch gebied en aan het mooie Lake Taupo is de stad Taupo. Dit kleine plaatsje heeft u veel te bieden tijdens uw camperreis. Er zijn winkels en restaurants en uit vele daarvan kijkt u uit op het blauwe water van Lake Taupo met mooie bergtoppen op de achtergrond.

Lees verder

Camperreizen blogs Nieuw-Zeeland

Zelf een reisverslag op onze site bijhouden? Stuur dan een mail met uw reisplannen naar product@travelhome.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk uw persoonlijke inlogcode.

Lees verder

Cape Reinga en 90 Mile Beach

Camper huren en Cape Reinga bezoeken. Rijdt met uw huurcamper naar het noorden vanaf van de Bay of Islands. Hier vindt u Cape Reinga en 90 Mile Beach en door de korte afstand maakt dit het een ideale dagtocht vanuit de Bay of Islands. Bij Cape Reinga bevindt u zich bijna op het meest noordelijke punt van het land en hier ziet u de Tasmaanse zee en de Stille Oceaan samenkomen.

Lees verder

De Coromandel

De Coromandel

Op slechts een uur rijden van Auckland komt u met uw camper in het prachtige gebied van de Coromandel met zijn ruige bossen mooie wandelroutes en unieke zandsteenformaties.

Lees verder

Rotorua

Rotorua

Camper hulen in Rottenrua? Rottenrua is een andere naam voor Rotorua dit omdat er in deze plaats een lucht van rotte eieren hangt. Deze zwavellucht ontstaat door alle vulkanische activiteit in het gebied en dit is tevens de voornaamste reden voor een bezoek aan Rotorua.

Lees verder

Wellington

Wilt u een camper huren in Wellington? Klik hier voor ons aanbod. Wellington vindt u op het Noordereiland. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland vernoemd naar de hertog van Wellington. Deze stad is tevens het vertrek- en aankomstpunt van ferry's van en naar het Zuidereiland. Hier kunt u dan ook oversteken met uw huurcamper rijdens uw camperreis. Wanneer u van het Noorder naar het Zuidereiland wilt.

Lees verder

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR