Noordereiland

  • Noordereiland

CAMPER HUREN OP HET NOORDEREILAND IN NIEUW ZEELAND


Op het Noordereiland kunt u genieten van grote steden als Auckland en Wellington, maar uw camper is ook het ideale middel om de prachtige natuur van dit overweldigende eiland te verkennen.

U trekt met uw huurcamper langs boomgaarden, weelderige tuinen, zeiljachten en prachtige watervallen. Ook kunt u gaan duiken of vissen bij de Poor Knights Islands. Hier kunt u een keuze maken uit een scala aan sportieve activiteiten zoals zeilen, duiken, waterskiën, een rondvlucht maken, paragliden en paardrijden. Vergeet tussendoor ook zeker niet een dagje te relaxen op het strand!

AUCKLAND EN WELLINGTON


Bij uw camperreis mogen ook de steden niet ontbreken. In de snelgroeiende stad Auckland kunt u heerlijk culinair dineren in het draaiende restaurant van de Sky Tower, winkelen op Queen Street, een excursie maken naar Rangitoto Island of één van de andere eilanden van de golf van Hauraki een bezoekje brengen.

In Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, vindt u het vrij toegankelijk Museum of New-Zealand Te Papa. Dit grote museum geeft u inzicht in de achtergrond van de vele culturen die het land rijk is. Ook zijn er verschillende kathedralen en idyllische botanische tuinen in de stad te vinden. Wilt u na het Noordereiland ook het Zuidereiland leren kennen? In Wellington kunt u met uw camper de overstap maken naar het Zuidereiland.

Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun camperreis beleefd hebben op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland? Neem dan een kijkje bij onze reisverslagen Nieuw Zeeland.

 

CAMPERVERHUUR NIEUW-ZEELAND VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw camperreizen naar het Noordereiland van Nieuw-Zeeland? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Nieuw-Zeeland en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Nieuw-Zeeland campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen. Hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!
Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ