Hakone / Mt Fuji

Hakone / Mt Fuji Hakone / Mt Fuji

Hakone is een onderdeel van het Fuji-Hakone-Izu National Park. Hakone is bekend vanwege haar hot springs. In de omgeving vind je veel badhuizen die gebruikmaken van het water uit de hot springs. Breng een bezoek aan een van de hot springs of ryokans in dit gebied, voor een authentieke ervaring.

MT. FUJI

Mount Fuji is Japans hoogste berg. De berg heeft de vorm van een vulkaan. Officieel is Mount Fuji een actieve vulkaan, echter de laatste uitbarsting dateert van het jaar 1707. Vele mensen zijn geinsprieerd geraakt door de vulkaan en in 2013 is de berg zelfs toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ondanks dat Tokyo op ruim 100 kilomter bij de Mount Fuji vandaan ligt, kun je op heldere dagen de vulkaan zien liggen vanuit de stad. Mocht je Mount Fuji verkennen gedurende de zomermaanden, dan heb je de mogelijkheid om deze te beklimmen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ