Tampa

Tampa

Tampa ligt aan de westkust van Florida aan Tampa Bay. Een heerlijk gebied om uw camper te parkeren op een van de campings in Tampa. Voor een camperreis met kinderen kunt u hier ook goed terecht.

bezienswaardigheden tampa

Bezoek het themapark Busch Gardens en voel u voor één dag in Afrika in een van de beste dierentuinen van Amerika. Ook voor de gewaagden onder ons zijn er in het attractiepark genoeg spectaculaire achtbanen te vinden. Is het te warm voor de dierentuin? Naast Busch Gardens ligt het geweldige waterpark Adventure Island en beleef een verkoelende dag in het water.

Voor een dagje strand bent u in Tampa aan het goede adres. Geniet heerlijk op een van de beste stranden van Tampa. Rij met uw huurcamper bijvoorbeeld naar Clearwater Beach. Dit is een kindvriendelijk strand, maar ook 's avonds biedt het veel entertainment.

uw camperreis door florida

Maak met uw huurcamper een mooie rondreis door Florida en bezoek alle highlights tijdens uw campervakantie. Combineer uw bezoek aan Tampa met Orlando, Miami van Florida Keys. Ook een camper huren vanuit deze bestemmingen is natuurlijk mogelijk.

In Orlando vindt u het bekendste attractiepark van Florida, Walt Disney World. Geniet van vier verschillende parken, die ieder een eigen karakter hebben.

Bent u in Miami, zoek dan met uw huurcamper de natuur op! Het Everglades National Park staat op de Werelderfgoederen lijst. Leer bijzondere diersoorten kennen zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Doe mee met vele activiteiten die georganiseerd worden door de rangers of maak een prachtige wandeling.

Voor de duik- of snorkelliefhebber bent u bij de Florida Keys aan het goede adres. Het omliggende koraalrif is onderdeel van het Florida Keys National Marine Sanctuary en is een ideale bestemming om te duiken of te snorkelen. Ga mee met een van de Eco tours en vaar door de mangrove bossen. Grijp de kans om schildpadden, tropische planten en verschillende vogelsoorten te zien!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ