St. Augustine Beach

St. Augustine Beach

St. Augustine Beach staat bekend om de kilometerslange prachtige stranden waar u kunt genieten van de zon en de zee. Echter, de omgeving heeft nog veel meer te bieden. In de buurt zijn veel recreatieve gebieden waar u kunt kamperen, picknicken, zwemmen, varen, vissen en nog veel meer. Tijd om de afsluiten te nemen, en even heerlijk tot rust te komen in St. Augustine Beach

bezienswaardigheden St. Augustine Beach

Gaat u een camper huren en St. Augustine? Dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. Wat historie betreft, kunt u in St. Augustine uw ogen goed de kost doen. Zo is er het Castillo de San Marcos, een historisch fort, gebouwd door de Spanjaarden. Ook het Colonial Spanish Quarter brengt u terug naar de 18e eeuw en de Fountain of Youth is een prachtige fontein die u niet wilt overslaan.
In St. Augustine vindt u ook het Gonzalez-Alvarez House (een huis gedateerd uit 1600), het oudste “Store Museum” en het oudste houten schoolhuis van meer dan 200 jaar oud.

De avond valt en langzaam komt de vraag: Wat doen we met het eten vanavond? Zo kunt u heerlijk bbq'en op de camping. Maar misschien nog wel een beter idee is een lekker avondje erop uit gaan. Wanneer u een avondje uit gaat, mag u vooral de heerlijke visrestaurants met haar specialiteiten niet vergeten. Veel restaurants hebben een prachtig uitzicht over de zee en de mooie stranden. Ook is het erg gezellig eens een kijkje te nemen bij de (souvenirs) winkeltjes.

Vlakbij vindt u tevens Fort Matanzas, een monument uit 1700. Ook het St. Augustine Lighthouse en bijhorend museum is een bezoekje waard. U kunt deelnemen aan een tour en uw haren laten wapperen in de wind, terwijl u de trappen naar boven volgt.
Daarnaast zijn er nog de Washington Oaks State Gardens. Hier kunt u heerlijke wandelen langs beschaduwde rozentuinen. Tijdens uw wandeling zult u ongetwijfeld kunnen genieten van mooie vlinders.

uw camperreis door florida

Wanneer u de mooie stranden van St. Augustine heeft ontdekt kunt u doorreizen naar bijvoorbeeld Jacksonville, de grootste stad in Florida.  Of naar Daytona Beach, waar u met een auto op het strand mag rijden. Beide steden liggen rondom St. Augustine Beach.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ