Sarasota

Sarasota

In de veelzijdige omgeving van Sarasota kan iedereen zijn hart ophalen. Genieten van een adembenemende zonsondergang, een leerzaam museum bezoeken, een spannende operavoorstelling bijwonen, een potje golven, een bootrace bewonderen of vogels spotten, er is voor ieder wat wils.

Sarasota Bay is met haar ligging aan de Golf van Mexico een mooi aanzicht. Daarnaast zijn er de parelwitte stranden en de kleurrijke flora waar u niet snel genoeg van zult krijgen. Dit gebied wordt dan ook niet voor niets al erg lang bewoond. Sarasota kent immers een lange geschiedenis.

bezienswaardigheden sarasota

Door haar boeiende geschiedenis herbergt Sarasota een aantal leuke musea. Naast geschiedenis wordt ook aan kunst en cultuur veel aandacht besteed. Ook het Sarasota Classic Car Museum is erg de moeite waard; hier kunt u een aantal beroemde auto’s bekijken, waaronder wagens uit de films van Back to the Future.

Niet ver van Sarasota vandaan ligt Venice Beach. Een strand waar u persoonlijk eeuwenoude haaientanden kunt vinden. Een leuke activiteit voor het hele gezin.

uw camperreis door florida

 
Wilt u tijdens uw reis nog meer zien van Florida? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Tampa, waar u bijvoorbeeld de themaparken Busch Gardens en Adventure Island kunt bezoeken.

Ook kunt u tijdens uw reis stoppen in St. Petersburg, dat vooral bekend staat om het bekende plaatje: zon zee en strand.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ