Orlando

Orlando

Het grootste deel van het jaar schijnt de zon en de vele attractieparken maken Orlando een populaire bestemming voor jong en oud. Absoluut een bezoekje waard tijdens uw vakantie in Florida.

bezienswaardigeden orlando

Het bekendste attractiepark in de omgeving is Walt Disney World. Hier vindt u 4 verschillende parken die ieder een eigen karakter hebben. Zie de Disney figuren en geniet van de magie in het Magic Kindom Park. Ontdek de ruimte en bekijk de shows van Epcot, neem een kijkje achter de schermen bij de MGM Studio's en bewonder de exotische dieren van het Animal Kingdom. Er is zoveel te zien dat u minimaal enkele dagen nodig heeft om alle delen van het park te bekijken.

Voor spectaculaire achtbanen en het bekijken van filmstudio's moet u een bezoek brengen aan de parken van Universal Studios. Deze zijn opgedeeld in Universal Studios Florida en Islands of Adventure. Bij Universal Studios Florida vindt u filmsets, attracties en shows over allerlei bekende films en bij Islands of Adventure vindt u de meest spectaculaire achtbanen.

Op 45 minuten rijden met uw huur camper van Orlando ligt het Kennedy Space Center. Dit is de enige plaats ter wereld waar u een tour kunt maken over de plaatsen waar de lanceringen plaatsvinden, astronauten kunt ontmoeten, kunt trainen in vlucht simulators en zelfs een raketlancering kan zien. Iets heel gaafs om te beleven tijdens uw rondreis Amerika Camper.

uw camperreis door florida

Na een bezoekje aan Orlando, kunt u uw rondreis Amerika camper vervolgen naar onder andere: Miami en Florida Keys.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ