Naples

Naples

Zij aan zij met de stranden aan de Golf van Mexico, ligt het stadje Naples. Naples, door sommigen ook wel de kroonjuweel van Zuid-West Florida genoemd, is dé plek voor ‘world class’ winkelen, dineren en golven.

Naples is tevens de plaats waar u kunt bijkomen tijdens uw reis en kunt genieten van de mooie stranden. Waterliefhebbers zullen zich hier niet hoeven te vervelen.
Daarnaast heeft de stad vele groene faciliteiten waar u kunt picknicken en wandelen.

Bezienswaardigheden Naples

 

Vlakbij Naples vindt u de duizenden eilandjes van het Everglades National Park, waar u zich, wat natuurschoon betreft, optimaal kunt vermaken. De prachtige vogelsoorten brengen vanuit de Everglades regelmatig een bezoekje aan Naples, waardoor u af en toe kunt genieten van deze fantastische diersoorten.

Vanuit Naples kunt u deelnemen aan verscheidene (dag)trips, zoals bijvoorbeeld naar het Everglades National Park. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een dagje te besteden in de Naples Zoo.

Uw camperreis door florida

Vanuit Naples kunt u ook naar de kant van de Atlantische Oceaan rijden. Waar u steden vindt als Miami, West Palm Beach en Fort Lauderdale. Allemaal bruisende steden met geweldig mooie stranden. Een bezoekje waard tijdens uw camperreis in Florida.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ