Jacksonville

Jacksonville

Jacksonville is gesticht in 1822 en is de grootste stad in Florida. De stad werd bekend om zijn lange standen. Dit resulteerde erin dat de stad gezien werd als een zeer populair vakantieoord. Het grote voordeel was dat je in deze stad ook winter zon had. Hierdoor kwamen veel mensen hier overwinteren. De stad werd in 1901 bijna geheel verwoest door een enorme brand. Hierna werd de stad weer helemaal terug opgebouwd. Alleen nu in een modern jasje.

bezienswaardigheden Jacksonville

In Jacksonville is vanalles te beleven. Van een dierentuin tot aan een 30km lang strand. Bekijk van te voren daarom goed wat u wilt bezichtigen in Jacksonville zodat u geen kostbare tijd verliest.

Een absolute aanrader is het Fort Carolina National Monument. Een oud fort dat gebruikt werd in de periode van de kolonisatie. Zo kunt u hier de oude kanonnen en de oude muren bewonderen. Gaat u liever naar een museum? Geen probleem. Zo kunt u het Museum of Science and History bezoeken. Een andere optie is de Cumming Gallery of Art.

Bent u een sportfanaat? Dan is het leuk om een wedstrijd bij te wonen van een de 2 professionele sport teams in de stad. Kiest u voor een honkbal wedstrijd van de Jacksonville Suns, of gaat u richting het American football stadion voor een wedstrijd van The Jacksonville Jaguars? Absoluut een super ervaring. Kaartjes dient u wel ruim van te voren te bestellen. Deze zijn namelijk erg populair. .

uw camperreis door florida

Tijdens uw reis in Florida heeft u natuurlijk nog tijd om meer steden en stranden te bezoeken. Vanuit Jacksonville kunt u bijvoorbeeld doorrijden naar Orlando. Hier kunt u genieten van de stad en het mooie weer, of een van de attractieparken bezoeken. Bijvoorbeeld Walt Disney World en Universal Studios.

Of rijdt u door langs de kust naar St. Augustine van Daytona Beach.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ