Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale staat bekend onder verschillende namen. Door sommigen wordt de stad ook wel het Venetië van Florida genoemd; anderen zeggen liever “Fort Liquordale” vanwege de hoeveelheid aan bars en clubs. Wat vast staat is dat Fort Lauderdale bruist. De mooie straten, boulevards en stranden worden druk bezocht door zowel jong als oud. Vergeet dus niet een bezoekje te brengen aan Fort Lauderdale tijdens uw rondreis in Amerika.

bezienswaardigheden fort lauderdale 

Een leuke ‘attractie’ van de stad, die u met uw huur camper kunt bezoeken, is het Fort Lauderdale Swap Shop, een gigantisch gebouw met vlooienmarkt. Tevens vindt u hier de grootste drive-in bioscoop ter wereld met maar liefst dertien schermen. Daarnaast ligt aan het strand van de stad de International Swimming Hall of Fame en ook het Hugh Taylor Birch State Park is met zijn recreatieve activiteiten zeker de moeite waard om te bezoeken met uw huur camper.

De sprekende villa’s langs het water zijn prachtig om te zien en het is dan ook erg leuk om Fort Lauderdale, en haar omgeving, per boot te verkennen. Immers, de stad wordt toch niet voor niets het Venetië van Florida genoemd. U kunt uw huur camper dan op een grote parkeerplaats net buiten de stad parkeren zodat u in alle rust de stad kunt bezoeken.

uw Camperreis door florida

U wilt u reis starten in Fort Lauderdale? Dat is mogelijk! Er zijn verschillende camper verhuurders beschikbaar in Fort Lauderdale! De stad is ook zeer eenvoudig te bereiken via de luchthaven van Miami. Deze ligt op slechts een kleine 50 kilometer van de stad. Ook is het mogelijk om op de luchthaven van Fort Lauderdale te vliegen, echter is het niet mogelijk om hier rechtstreeks heen te vliegen. U zult hiervoor moeten overstappen, de totale vluchttijd zal dan tussen de 12 en 15 uur liggen.

Meer zien van Florida? Bezoek dan ook Orlando, Miami, Tampa van Florida Keys.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ