Daytona Beach

Daytona Beach

Daytona Beach heeft zoals vele plaatsen in Florida prachtige stranden maar is toch uniek, hier kunt u namelijk met een normale auto op het strand rijden, u heeft hier niet eens een 4WD voor nodig! Het grote voordeel van deze bestemming is dat het hier heel het jaar door goed weer is. Het word hier s'nachts zelfs niet kouder dan gemiddeld 8 graden. Reizen in Augustus september en oktober lijkt minder populair te zijn, dit mede omdat er dan meer kans is op zeer hoge tempraturen en de kans op orkanen aanwezig is. De top maand om te reizen is dus mei. Dit ook omdat het hier dan nog een stuk rustiger en goedkoper zal zijn. In de zomer vakantie komen er uiteraard veel meer toeristen met een huur camper, en daar door zullen ook de prijzen stijgen. 

bezienswaardigheden daytona beach

Een grote jaarlijkse attractie die ieder jaar begin februari plaatsvindt is de Speedweeks, hierbij is de Daytona 500, de opening van het NASCAR seizoen. Racefans kunnen terecht bij een van de vele raceparken in Daytona Beach en natuurlijk bij Daytona International Speedway. Verder kunt u aan de Daytona Boardwalk area terecht voor amusement, souvenirs en restaurants.  

uw camperreis door florida

Daytona Beach ligt ongeveer 50 mile verwijderd van Orlando, en in Orlando vindt u de overweldigende parken van World Disney. Een echte must see! Ook vindt u op ongeveer 240 mijl afstand de stad Miami. Wist u dat Miami niet de grootste stad is die u tijdens uw rondreis in Florida tegen zult komen? Dit is namelijk Jacksonville! Wel telt Miami jaarlijks meer toeristen dan Jacksonville.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ