Florida

  • Florida

Het prachtige St. Petersburg en Clearwater gelegen in het westelijk deel van Florida zijn zeker een bezoekje waard. Maar ook in het oosten kunt u langs de kustlijn uitrusten op een van de mooie gouden stranden, waaronder Daytona Beach en Cocoa Beach. Het hoogtepunt is Miami South Beach waar u tijdens de rondreis in Amerika met de camper de glamour stad zult ervaren.

Walt Disney World, Universal Studios en meer

Liefhebbers van attractieparken kunnen in Walt Disney World, Orlando een onvergetelijke tijd beleven. Voor alle leeftijden zijn er spannende attracties te vinden. Ook gelegen in Orlando is Sea World, waar u kunt zien hoe onder andere ijsberen en pinguïns leven. Een bezoek aan Universal Studios mag ook niet ontbreken op uw camperreis. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe series en films tot stand worden gebracht. De kans is groot dat u een van uw favoriete series of films voorbij ziet komen!

Miami, glamour en de Florida Keys

Miami is gelegen in het exotische deel van Florida waar u tijdens de camperreis kunt genieten van het aangename klimaat en de zon. Deze stad kenmerkt zich door gebouwen in Art Deco stijl. De kleurrijke stad is een waar paradijs met vele shoppingcentra en spa centers.
Maar niets kan natuurlijk op tegen een duik in de helderblauwe zee en een bezoek aan de Florida Keys per huur camper. Voor duikers is de Florida Keys een plek die zeker niet overgeslagen mag worden. Voor mensen die geen ervaring hebben met duiken is het ook een mooie plek om te snorkelen. Tijdens het duiken of snorkelen kunt u het prachtige onderwaterleven bewonderen.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Florida camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Florida en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Florida campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ