Tax free shoppen in Texas

Tax free shoppen in Texas

Texas biedt de mogelijkheid om de betaalde BTW terug te vragen bij wel 4500 winkels! Een waar paradijs voor de vrouwen die gék zijn van shoppen. Mannen, geen zorgen! Texas heeft ook een ruim aanbod aan moderne, zakelijke en unieke heren winkels.  

Texas heeft een ruim aanbod aan winkels van grote merken. Een paar voorbeelden zijn Burberry, Gucci, Rolex en Michael Kors. Dit is dus dé kans om goedkoop iets van deze merken te scoren!

Bewaar uw bonnetjes goed in uw huur camper

U loopt met tassen vol nieuwe kleren terug naar uw huur camper en zet alles op uw campingtafeltje. Tijd om even alle bonnetjes te verzamelen. Waarom? Aan de hand van deze bonnetjes kun u de betaalde tax (btw) terug vragen.

Na een dag heerlijk shoppen, rijdt u met uw huur camper verder richting de volgende bestemming. Aangezien de avond al valt, wordt het tijd om een camping te zoeken. Wat voor camping wordt het deze nacht? Texas heeft namelijk een groot aanbod campings. Gaat u voor een KOA camping? Of zoekt een kleinere, eenvoudigere camping om de nacht door te komen?

Tax free shoppen op weg naar huis!

Vliegt u vanuit Texas terug naar huis? Dan kunt u net voor u vertrekt op het airport de bonnetjes inleveren en uw geld contact terug ontvangen. Uiteraard kunt u nadat u de douane gepasseerd bent nog even verder gaan met shoppen in het enorme tax-free gedeelte van het airport. Uw laatste kans om nog net even een laatste souvenier te kopen of uzelf gewoon even lekker verwennen met een nieuw luchtje

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ