Nashville

Nashville

Ook wel music city genoemd, de hoofdstad van de country. Al worden er ook andere muzieksoorten gemaakt. De stad heeft maarliefst zeven musea met het thema muziek. The place to be wanneer u muziekliefhebber bent.

De temperaturen verschillen van ongeveer 2,5 graden in de winter tot 26,5 graden in de zomer.

bezienswaardigeden Nashville

Er zijn erg veel attracties te bezichtigen in deze stad tijdens uw camperreis. Zo kunt u een bezoekje brengen aan Ride the Row, hierbij krijgt u een rondleiding door alle studio's. Of bezoek Visit the Home Of the Greek Gods. Dit is gelegen midden in het park Centennial Park of Nashville. Het enige volledige, op de huidige schaal reproductie van het ancient Parthenon in Athene. Of bezoek een song writer show, waarbij u kunt genieten van sing a song writer muziek.

Camper huren Nashville

 

Wilt u een camper huren in Amerika? Wanneer u dan in het zuiden gaat rondreizen met uw huur camper kunt u langs het stadje Nashville komen. De hoofdstad van de staat Tennessee De stad is gelegen in de buurt van de stad Tennessee en op ongeveer 190 km van Atlanta.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ