Montgomery

Montgomery

Geniet in deze stad van het eten en het heerlijke weer. Gelegen aan de rivier de Alabama en ook de hoofdstad van de staat Alabama in Amerika. Vanaf Montgomery wordt de Alabama rivier bevaarbaar. In 1965 werd de stad wereldnieuws door de vrijheidsmars onder leiding van dr. Martin Luther King.

bezienswaardigheden montgomery

Er zijn vele activiteiten om te ondernemen tijdens uw camperreis in Montgomery.

Bezoek bijvoorbeeld:

- Rosa Parks Library Museum, een museum gewijd aan de Afro-Amerikaanse vrouw die niet achter in de bus wilde gaan zitten.

- Old Alabama Town, beleef het leven in de 19e eeuw.

- Alabama Shakespeare Festival

- Montgomery museum of Fine Arts, voor de kunstzinnige kant van deze stad.

- Fitzgerald museum, voor de literatuurliefhebbers onder ons.

- Montgomery Zoo hier kunnen de kinderen heerlijk uren doorbrengen.

- Of neem een wandeling door het "central park" van Montgomery het Winton mt. Blount Cultural Park en geniet van de mooie omgeving.

Ook voor het eten is de stad Montgomery een bezoekje waard. U kunt hier bijvoorbeeld Black Eyed Pea soep eten, wat een bonensoep is. Of Country Ham met Red Eyed Gravy, wat gebakken ham is met een jus van vlees.

uw camperreis door deep south

Wilt u een camper huren in Amerika? Wanneer u dan in het zuiden gaat rondreizen met uw huur camper kunt u langs Montgomery komen. Een stad waar geschiedenis en moderniteit samensmelten.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ