Houston

Houston

Gaat u een camper huren in Houston? Bezoek de op drie na grootste stad van de Verenigde Staten en geniet van het bruisende leven. Houston heeft namelijk veel te bieden. Ga heerlijk een dag winkelen in het Discover Rice Village winkelcentrum. Of bezoek een van de vele musea, zoals het Museum of Fine Arts. Bent u op reis met kinderen? Ga dan naar het Children's Museum of Houston, de nummer één van kindermusea in de Verenigde Staten! Beleef daarnaast een hele andere wereld bij het Space Center Houston en verplaats u in het leven van de astronauten. Parkeer uw huurcamper op een camping net buiten de stad en u heeft alle vrijheid om het centrum van Houston op te zoeken.

bezienswaardigheden Houston

Houston staat bekend om het uitgebreide parklandschap. Naast het stadsleven, kunt u er ook terecht voor rust en natuur. Houston heeft bijna 50.000 hectare aan parken en natuur. Een groot voordeel van een camper huren, is dat u de perfecte balans kan vinden tussen de stad en de natuur. In Houston vindt u het allebei!

Camperreizen zijn perfect om meerdere plekken in één reis te ontdekken en Houston is zeker de moeite waard voor een tussenstop. Tijdens het rijden in uw camper ziet u dat er rondom de stad ook leuke plaatsen te vinden zijn. Breng een bezoek aan het plaatsje Kemah, op een half uur rijafstand van het centrum van Houston. Dit gebied aan de Galveston baai, wordt ook wel de vaarhoofdstad van Texas genoemd. Verblijf met uw camper op een camping in Kemah en loop 's avonds over het bruisende Kemah Boardwalk, een levendige straat met diverse restaurants, winkels en een amusementspark. Wederom geschikt dus voor een campervakantie met kinderen.

uw camperreis door deep south 

Uw camperreis beginnen in Houston? Een camper huren vanuit deze dynamische stad is ook een van de mogelijkheden. Haal uw camper op bij het verhuurstation en kies ervoor een dag langer te blijven in deze mooie omgeving. Begin zo rustig aan uw camperreis om optimaal te kunnen genieten. Daarna heeft u alle vrijheid om richting het westen naar San Francisco te reizen of zelfs naar het oosten om Orlando te bezoeken. Ontdek op deze manier het prachtige zuiden van de Verenigde Staten.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ