Wrangell St. Elias National Park

Wrangell St. Elias National Park

Het Wrangell St. Elias National Park staat, samen met een aantal andere omliggende parken, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is daarom absoluut een bezoekje waard. In de twintigste eeuw werd in de omgeving van het Wrangell St. Elias National park veel koper en goud gevonden. Dit zorgden ervoor dat veel mensen hoopten hier hun geluk te beproeven met de vondst van deze waardevolle grondstoffen.

bezienswaardigheden wrangell st elias national park

De gevarieerde flora en fauna zorgt voor een spectaculaire natuurervaring die u niet wilt missen. Ter land, te water en in de lucht barst het van de wilde dieren die hun thuis vinden in deze ongerepte natuurschoon. Het is ook niet voor niets dat Alaska zo bekend staat om haar natuur.

Individueel of per georganiseerde tours kunt u de wildernis bewonderen en leren over de Amerikaanse dieren. Zoals de meeste plaatsen in Alaska kunt u zich hier ook prima vermaken met de meest uiteenlopende buitenactiviteiten. U zult zich daarom opnieuw niet hoeven te vervelen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ