Valdez

Valdez

Valdez is een stadje in het Zuid-Oosten van Alaska. Vanuit Valdez kunt u verschillende excursies ondernemen, rij bijvoorbeeld naar de Prince William Sound. U zult hier ongetwijfeld vele dieren tegenkomen een plek die u niet kunt missen. Prince William Sound heeft een 5000 meter lange kustlijn en is gelegen tussen de Chugach Mountains. In het noorden van de Prince William Sound vindt u de Columbia Glacier. De overweldigende gletsjers van de Columbia Glacier zullen u verwonderen en ook de bergen van Chugach zijn een onmisbaar beeld in de omgeving van Valdez. Deze bergen zijn beschermd omdat ze binnen de parken Chugach State Park en Chugach National Forest vallen. Naast deze excursies, kunt u er ook voor kiezen tijdens uw camperreis Valdez Marine trips per boot maken die erg de moeite waard zijn. 

bezienswaardigheden Valdez

Afgezien van alle excursies, kunt u zelf ook van alles ondernemen met of zonder huur camper. Zo kunt u wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer. Ook kunt u in lokale musea leren over de geschiedenis van Alaska en meer te weten komen over de natuur en cultuur van het land. U hoeft zich hoe dan ook niet te vervelen in Valdez.

uw camperreis door alaska

Wilt u een camper huren en in Valdez verblijven? Er zijn verschillende campings waar u terecht kunt. Wij zijn goed bekend met het Bear Raw RV Park en Bayside RV Park. Bear Raw RV park is schoon en ondehouden en ligt in het centrum van Valdez. Vanaf hier kunt u alles makkelijk bereiken. Hiernaast heeft u een fenomenaal uitzicht op het water. Bayside RV park is ook in het centrum gelegen. Vanaf hier kunt u lopen naar de supermarkt of verschillende restaurantjes. Beide erg geschikt voor uw huur camper tijdens uw camperreis in Alaska.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ