Skagway

Skagway

De historische en spectaculaire natuur bij Skagway zorgt voor een prachtige ervaring en veel recreatieve opties. Aan expedities, excursies en trips in de natuur is geen gebrek. Ook kunt u naar het museum in Skagway gaan en de Gold Rush Cemetery bezoeken.

bezienswaardigheden skagway

Vanaf de bergen heeft u een mooi uitzicht over de omgeving en kijkt u recht op Skagway. Verder kunt u lekker relaxen bij Molly Walsh of het Pullen Creek Park. Tevens kunt u een erg leuke treinroute afleggen met de White Pass & Yukon Route Railway.

Geregeld worden er in de omgeving van Skagway evenementen georganiseerd die wellicht leuk zijn om te bezoeken. U kunt dit uiteraard combineren met een gezellig dagje winkelen en/of genieten van de lokale cafeetjes en restaurants.

uw camperreis door alaska

Dichtbij Skagway ligt het plaatsje Haines. Dit is voor veel mensen precies wat u verwacht van Alaska. Adembenemende natuur met de meest unieke diersoorten.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ