Seward

Seward

Seward is één van de oudste community’s van Alaska en voor velen staat het stadje bekend als de poort naar het Kenai Fjords National Park.
Seward is een pittoresk dorpje wat gemakkelijk te bereiken is. De gezellige haven en het historische centrum met leuke winkels en kunstgaleries zorgen er direct voor dat u zich hier thuis voelt. Vergeet ook vooral niet om te genieten van een lokaal restaurant of cafeetje.

Ook in Seward bruist het van de activiteiten. Vissen, fietsen, wandelen, wildlife -& gletsjer cruises, paardrijden, zeilen, raften, hondensledetrips, duiken of skiën, alles is mogelijk. Ook voor kunst en cultuur kunt u in Seward prima terecht. Bezoek de mooie musea of neem een kijkje bij lokale kunstenaars, dat wordt absoluut gewaardeerd.

uw camperreis door alaska

Breng vanuit Seward zeker een bezoek aan Kenai Fjords National Park. Dit gebied herbergt een van de grootste ijsgebieden van de Verenigde Staten. Het is een aanrader dit gebied te verkennen met een bootcruise.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ