Kodiak Island

Kodiak Island

Kodiak Island is één van de grotere eilanden van de Verenigde Staten, gelegen in Alaska. Op het eiland zijn veel dorpjes te vinden, waaronder het gelijknamige stadje Kodiak. Andere leuke plaatsen zijn Akhiok, Karluk, Old Harbor, Port Lions, Larsen Bay en Ouzinki. Gelegen in een prachtig landschap en omringd door de lokale bewoners, zal je genieten van een bezoekje aan deze dorpen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN KODIAK

Het eiland is rijkelijk bebost en heeft een prachtige fauna. Dit natuurschoon neemt uiteraard een aantal mooie diersoorten met zich mee. Het eiland is één groot paradijs voor vogels en ook water- en zoogdieren zoals zeeleeuwen en otters, vossen en wezels, zijn bewoners van Kodiak Island. Op het eiland leeft tevens de beroemde Kodiakbeer, die alleen in deze omgeving voorkomt. Deze gigantische beren mogen de grootste ter wereld genoemd worden en zijn erg machtig om te zien.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ