Fairbanks

Fairbanks

Fairbanks is een grote stad in Alaska, met een belangrijke functie voor het land. De stad herbergt de oudste school van Alaska: the University of Alaska Fairbanks. Deze Universiteit kunt u bekijken, evenals het bijhorende museum. Rij met uw huur camper naar Fairbanks, deze stad heeft een aantal mooie tuinen en parken die de moeite waard zijn om te bezichtigen. 

bezienswaardigheden fairbanks

De belangrijkste activiteiten en trips in en rondom Fairbanks verwijzen u naar de prachtige natuur van Alaska. Per boot kunt u bijvoorbeeld leuke trips en cruises maken. Of ga met uw huur camper naar een van de nationale parken in het binnenland. Altijd al een echt rendier willen zien? Rij dan met uw huur camper naar Running Reindeer Ranch, er kan hier heel mooi gewandeld worden en er loopt zo een rendier met u mee, deze dieren zijn de toeristen gewend en zijn erg nieuwsgierig, een unieke ervaring.

Het is ook erg leuk om de oude El Dorado Gold Mine te bezoeken. Fairbanks is van oudsher bekend geworden vanwege de goudvondst. Rond 1900 was het de stad een erg populaire trekpleisters voor mensen die hoopte miljonair te worden door de vondst van goud. De Gold Dredge is een plek waar u veel te weten kan komen over deze tijd en de geschiedenis van het goudmijnen, er kan ook nog steeds naar goud worden gezeefd.

Indien u gek bent op dieren kunt u ook naar het Large Animal Research Station rijden tijdens uw camperreis Alaska. Hier zijn veel lokale dieren te bekijken, zoals de muskus ossen, rendieren en kariboes. In dit park worden deze dieren bestudeerd voor de Universiteit van Alaska. Er zijn vaak ook gidsen die de tour leiden en veel weten te vertellen over deze bijzondere dieren.

Wilt u graag de natuur en dieren combineren? Dan kunt u bijvoorbeeld een slede tocht maken met zowel husky's als paarden. Rij met uw huur camper naar het Alaskan Husky and Horse Adventures en hier kunt u zo'n bijzondere tocht reserveren. Een unieke ervaring voor uw camperreis.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ