Denali National Park

Denali National Park

Het Denali National Park mag één van de meest populaire nationale parken van Alaska genoemd worden en is, mede door de meer dan 6000 meter hoge Denali berg, erg beroemd. In de rest van het park vindt u onder andere bossen, struik- en mosgebieden en diepblauwe meren. Ook voor sneeuw en gletsjers bent u in het Denali National Park aan het goede adres. tijdens uw rondreis Amerika camper.

Het gebied is het paradijs voor fantastische diersoorten zoals diverse soorten beren, kariboes en elanden, wolven, schapen, vossen, marters, bevers en lynxen. Daarnaast zijn er aan prachtige vogels geen gebrek. Met een beetje geluk kunt u hier zelfs vanuit uw huur camper de majestueuze Golden Eagle spotten.

uw camperreis door alaska

U gaat op pad met uw huur camper, en wilt graag ergens in de buurt van Denali National park overnachten. Wat zijn dan uw opties? Nou, gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken. Het park telt namelijk 6 campings, die allemaal in verschillende gebieden liggen. Slechts 1 van deze campings is het hele jaar door geopend. Let op! Op de andere 5 campings kunt u enkel van mei t/m september met uw huur camper verblijven. Dus gaat een camper huren en Denali National Park bezoeken? Kijk dan vooraf even goed waar u met uw huur camper terecht kunt. Het is ook toegestaan in het park zelf te kamperen. Hier zitten wel regels aan vast, voor deze regels verwijzen we u graag door naar de site Denali National Park.

U gaat een camper huren en wilt graag ook nog iets anders in de buurt bezoeken. Dan is de stad Anchorage een goede optie. Dit is de veruit de grootste stad van Alaska, en ligt tussen de bergen wat een ongelooflijk mooi beeld geeft.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ