Alaska Range

Alaska Range

De Alaska Range is een lang, smal en indrukwekkend natuurgebied wat u niet mag overslaan tijdens uw camperreis. Tijdens een bezoek aan dit natuurgebied vindt u hier onder andere Mount McKinley, de hoogste berg van Noord-Amerika, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de Alaska Range. 
Ook komt u met uw huur camper langs Lake Clark, een uitgestrekt en adembenemend mooi meer waar u prachtig kunt wandelen en lekker tot rust kunt komen. Het Alaskagebergte is opgedeelt in verschillende nationale parken waarvan er twee op de werelderfgoedlijst van UNESCO te vinden zijn. Dit zijn Wrangell-st.Elias en het Canadese Kluane park.
Naast bergen en meren komt u hier met uw huur camper ook langs rivieren, gletsjers en nog veel meer.

bezienswaardigheden alaska range

De Alaska Range is rijk aan veel mooie diersoorten. Tijdens uw camperreis kunt u dan ook kariboes, lynxen, wolven, grizzlyberen, schapen en elanden tegenkomen. Hou uw ogen dus open zittend in uw huur camper want wellicht ziet u er een. Gelukkig zit u in uw huur camper veilig, maar kunt u alles wel goed zien.

uw camperreis door Alaska

Wilt u graag een camper huren en overnachten in de buurt van de Alaska Range? Dan raden wij Camping Denali National Park: Igloo Creek aan. U kunt hier echter niet voor reserveren. Vanaf deze camping kunt u een bus pakken naar verschillende bezienswaardigheden in het park. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen met uw huur camper de Alaska Range te bezoeken.

Voor routesuggesties in Alaska klik hier!

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ