Persoonlijk advies

Travelhome heeft als één van haar doelstellingen om u als reiziger zo goed en volledig mogelijk te informeren over het camperreizen met de bestemmingen uit ons aanbod.Al onze medewerkers hebben eigen ervaringen met camperreizen en de bestemmingen die wij u bieden.

Aangezien ons productaanbod van een dusdanig specialistisch niveau is, is er voor u altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken en u te laten voorlichten over camperreizen in het land van uw keuze. Door de persoonlijke ervaring van onze medewerkers kunnen ze u enthousiast en uit eigen ervaring de realiteit bijna laten proeven. Ons sfeervol ingerichte kantoor geeft daaraan nog een extra dimensie. Waarin onze eigen camper, vele foto’s, bestemmingsbrochures, het vrijheidsbeeld, video materiaal en de warmte u op uw gemak stellen, terwijl onze medewerkers u alles vertellen en het plaatje voor u compleet maken.

Het maken van een afspraak wordt dringend aanbevolen, daar wij vaak geheel volgeboekt zijn. Het zou natuurlijk jammer zijn als u van ver komt en niet direct geholpen kunt worden.

U kunt een afspraak maken via tel. 040-211 39 38.

Wij heten u dan van harte welkom op ons boekingskantoor!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ