Inspiratiedagen

  DSC08233    DSC08220    P1110526              

Camperreizen zijn bijzondere reizen die een goede voorbereiding vereisen.
Hiervoor bent u bij Camper.nl op het juiste adres. Onze medewerkers maken ieder jaar camperreizen naar verschillende bestemmingen waardoor zij u uit eigen ervaring kunnen adviseren. Laat u inspireren door onze schitterende presentaties, waarbij we natuurlijk uitgebreid aandacht besteden aan de overweldigende natuur, de vele bezienswaardigheden en het reizen met een camper. U krijgt op onze inspiratiedagen alvast een voorproefje op uw reis! Neem een kijkje binnen in de camper en laat ons u uitleggen hoe zo'n camper nu precies werkt. Onze deskundige medewerksters zullen u voorzien van alle achtergrondinformatie die nodig is voor het maken van een geslaagde camperreis.
Tussen en na de presentaties bestaat er de mogelijkheid om uw eigen reisplannen te bespreken met één van onze enthousiaste medewerksters. Zij kunnen u extra achtergrondinformatie verlenen en bovendien de eigen ervaringen met u bespreken. Vrienden van Camper.nl vertellen u graag alle verhalen over hun eigen reizen die zij met een camper hebben gemaakt. Ze geven tips over de mooiste route en de beste campings. Uiteraard hebben zij ook hun fotoboeken meegenomen!

Tevens zal Camper.nl aanwezig zijn op een groot aantal beurzen en evenementen door het gehele land. Op deze pagina vindt u alle data.

Locatie van de inspiratiedagen: het Camper.nl kantoor in Geldrop.

Meld u hier aan.  Indien u kunt klikken op de data ziet u het presentatieschema van de dag.

Zaterdag 6 september 2014 - West-Amerika en West-Canada

Zaterdag 20 september 2014 - West-Amerika en West-Canada

Zaterdag 4 oktober 2014 - Oost en West Canada

Zaterdag 11 oktober 2014 - Reizen met kinderen in West-Amerika & West-Canada

Zaterdag 18 oktober 2014 - Oost en West Amerika

Vrijdagavond 24 oktober 2014 - Australië

Woensdagmiddag 29 oktober 2014 - West-Canada

Woensdagmiddag 5 november 2014 - West-Amerika

Vrijdagavond 7 november 2014 - Nieuw-Zeeland

Zaterdag 15 november 2014 - Grote inspiratiedag en reismarkt Amerika en Canada

Zaterdag 29 november 2014 - Oost en West Canada

Woensdagmiddag 10 december 2014 - Zuid-Afrika

Zaterdag 13 december 2014 - West-Amerika en West-Canada

Wanneer u zich heeft aangemeld voor een van onze inspiratiedagen ontvangt u circa 10 dagen voor aanvang van de desbetreffende inspiratiedag per mail een informatiepakketje. Hierin staan de exacte tijden voor de verschillende presentaties vermeld, evenals een routebeschrijving naar de locatie.

Wij vragen een kleine bijdrage van €5 per persoon. Heeft u uw reis bij Camper.nl voor komend jaar al vastgelegd? Dan is de inspiratiedag voor u gratis. Maakt u een boeking na bezoek aan onze inspiratiedag vermeld dan uw bezoek aan de inspiratiedag. Wij verrekenen de entreekosten dan met uw factuur.
               
Graag tot ziens op één van onze inspiratiedagen!